Facebook    Twitter
Your Choice Catering Purmerend Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Rivierenlaan 217
1442 PH Purmerend
tel. 0299 - 744056
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Purmerend

Barbecuetijd!

Met het ingaan van de zomertijd begint het bij ons altijd te kriebelen: het is weer barbecuetijd! Het hoeft echter bij Your Choice Catering Purmerend niet warm en zonnig te zijn om te kunnen genieten van zo'n heerlijk smulfeest. Met sappig vlees, verse, gezonde vis en natuurlijk allelei bijgerechten, dat is onze barbecue in een notendop.

Barbecue op kooltjes, gas of elektrisch?

Barbecueliefhebbers zweren vaak bij de ouderwetse kolenbarbecue, maar dat is eigenlijk niet meer dan een persoonlijke voorkeur. Your Choice Catering Purmerend komt deze barbecueliefhebbers maar ook alle andere, graag tegemoet. Onze kolenbarbecue is is in prima conditie en voorziet het vlees, de vis en de groente van die 'echte' barbecuesmaak. Maar Your Choice Catering Purmerend beseft maar al te goed dat een gasbarbecue erg comfortabel is. Geen gedoe met kolen en steeds goed op temperatuur, waardoor de kans op mislukkingen tot een minimum beperkt is. Met Your Choice Catering Purmerend zijn mislukkingen sowieso tot een minimum beperkt, want onze 'grillmeisters' zorgen ervoor dat uw barbecue altijd tot een feest wordt voor jong en oud.

Barbecue met verse en natuurlijke producten

Al onze barbecues bestaan uit verse, natuurlijke ingrediënten. Your Choice Catering Purmerend gebruikt topklasse vlees en vis en alle groentegerechten en salades worden vers door onze keukenbrigade bereid. En de kosten? Die vallen reuze mee! Your Choice Catering Purmerend regelt al voor een bedrag vanaf €. 13,50 per persoon een geweldige en smakelijke barbecue. En daarbij zijn niet alleen de culinaire zaken inbegrepen, maar krijgt u ook alle andere materialen. En na afloop nemen we de borden, het bestek, de schalen en de kopjes gewoon weer mee. Wij doen namelijk zelf de afwas!

Sfeerbeleving

Your Choice Catering Purmerend weet dat een BBQ niet alleen een kwestie van eten en drinken is. Een barbecue is een sfeerbelevenis die bestaat uit eten, drinken, goed gezelschap en een fijne ambiance. Daarom kunt u er van op aan dat we uw barbecue niet alleen voorzien van de juiste vlees- en groentesoorten, maar ook van de perfecte aankleding en decoratie. Your Choice Catering Purmerend zorgt ervoor dat uw barbecue van begin tot eind een feest is voor iedereen!

Uw wensen centraal

Uiteraard kunt u uw wensen op elk gebied aan ons kenbaar maken. Het is vanzelfsprekend dat wij iedereen met speciale dieetwensen tegemoet kunnen komen. Maar Your Choice Catering Purmerend gaat veel verder dan dat. Van de barbecuepakketten die we zorgvuldig en evenwichtig samengesteld hebben, mag u naar hartenlust afwijken. Deze drie pakketten zijn slechts bedoeld om u een idee te geven van wat er bij ons op BBQ gebied mogelijk is.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Speciale drankenprijs

Geen enkele barbecue is compleet zonder een lekker koel glas fris, bier of een lekker roseetje erbij. Your Choice Catering Purmerend kan u en uw gezelschap ook daarin volledige ondersteuning verlenen. Alcoholische dranken, frisdranken, u kunt bij ons alles bestellen dat u nodig heeft om uw barbecue tot een super geslaagd grillfeest te maken. De glazen, een eventuele tapinstallatie en alle andere benodigdheden zijn bij het drankenarrangement inbegrepen.

Voor al uw vragen of opmerkingen staan wij u met alle plezier ter beschikking. Bel of mail ons geheel vrijblijvend. Onze offertes en professionele adviezen zijn gratis en zonder verdere verplichtingen.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.