Facebook    Twitter
Your Choice Catering Purmerend Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Rivierenlaan 217
1442 PH Purmerend
tel. 0299 - 744056
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Purmerend - Walking dinner

Is Your Choice Catering Purmerend niet in de war met een buffet? Nou, nee, een walking dinner is helemaal geen lopend buffet. Een walking dinner dat zijn een zeer smakelijke gerechten die uitgeserveerd worden op handige borden die mee verhuizen met de eters. Your Choice Catering Purmerend regelt een walking dinner voor elke smaak en elke locatie!

Walking dinners - netwerken, kletsen en eten

Wat een walking dinner zo populair maakt, is het feit dat iedereen van een smakelijk diner geniet zonder aan een tafel gekluisterd te zijn. Your Choice Catering Purmerend zorgt ervoor dat uw gasten lekker kunnen mixen in de ruimte en tegelijkertijd allerlei culinaire hoogstandjes geserveerd krijgen. Het eten verplaatst zich met uw gasten mee, als het ware. Onze kok bereidt ter plekke verschillende handzame gerechten die op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden. Your Choice Catering Purmerend kan u middels een walking dinner een geweldig sprankelende avond bezorgen, die bol staat van lekker eten en drinken en een gezellige sfeer.

Walking dinner - hoogstaande gerechten

Tijdens het walking dinner maakt de keukenbrigade van Your Choice Catering Purmerend hapjes voor u en uw gasten die allesbehalve gewoontjes zijn. Bijvoorbeeld aan zalmtartaar met mierikswortel mayonaise, kwartelboutjes met truffel of een zalig geitenkaasje uit de oven. Een echte aanrader is overigens onze - inmiddels beroemde - brie-soep! Your Choice Catering Purmerend laat u bovendien niet alleen eten en proeven met uw smaakpapillen, maar ook met uw ogen. Alle gerechten worden op een bijzondere manier gepresenteerd en met liefde opgediend.

Walking dinner - het aanbod

Hoe u uw walking dinner samen wilt stellen, bepalen we in onderling overleg. Ons aanbod is uniek en erg uitgebreid. Uit ervaring weten we dat acht gerechten voldoende zijn om als volwaardig diner te gelden, ook voor grote eters. U heeft dan optimaal de gelegenheid alles naar hartenlust te proeven.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinner met een speciaal drankenarrangement

Your Choice Catering Purmerend rust niet voordat uw walking dinner helemaal perfect is. Vandaar dat wij de geserveerde gerechten compleet maken met een drankenarrangement van formaat tegen een klein prijsje. Onze speciale actieprijs vanaf € 7,50 per persoon voor een onbeperkt drankenarrangement kunnen we u alvast aanbieden! Materialen zoals een tap, glazen en alle andere faciliteiten die bij het drankenarrangement horen, zijn bij de prijs inbegrepen. Daar drinkt u toch ook op?

Walking dinner - wat kost dat?

Uiteraard hangt de prijs voor een walking dinner af van wat uw wensen zijn. Your Choice Catering Purmerend kan uit ervaring stellen dat een gemiddelde prijs van € 30,00 per persoon gangbaar is. Informeer naar de precieze kosten voor uw specifieke walking dinner door vrijblijvend te bellen of door ons een mail te sturen.

Bel ons op 0800 4890 489 of neem contact op middels onderstaand contactformulier.