Facebook    Twitter
Your Choice Catering Purmerend Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Rivierenlaan 217
1442 PH Purmerend
tel. 0299 - 744056
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Purmerend - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Purmerend organiseert bedrijfsfeesten van allerlei aard en omvang. Ons team regelt namelijk niet alleen de catering van uw feest, maar zorgt ook voor eventuele activiteiten, actie en amusement. Wij nemen u op elk gebied alles uit handen, zodat u zich kunt relaxen en stressvrij kunt genieten van de dag zelf.

Bedrijfsfeesten die meer bieden

Your Choice Catering Purmerend zet haar jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten graag in om u te adviseren. Van themafeesten tot en met barbecues en teamactiviteiten, alles behoort tot onze verantwoordelijkheid. Wij bieden meer voor minder, daar komt het op neer. Van een karaoke avond, een stormbaan tot en met een spetterend optreden van een band naar keuze. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Pak dan vandaag nog de telefoon en wij vertellen het u graag!

Bedrijfsfeesten - voor elk gezelschap geschikt

Your Choice Catering Purmerend heeft vakmensen in dienst die uw bedrijfsfeest geschikt maken voor uw gezelschap. Zij hebben feeling voor de gast en hart voor gastvrijheid. We nemen alle tijd om met u te praten over welke mogelijkheden wij voor u hebben en hoe gaan zorgen voor wat u wilt. Maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. We maken het niet moeilijker dan nodig, bij ons geldt nog steeds dat afspraak afspraak is. Van receptie tot barbecue en van actie tot muziek, wij maken er iets gegarandeerd iets bijzonders van!

Bedrijfsfeesten - de locatie

Your Choice Catering Purmerend kan van elke locatie een ideale locatie voor uw bedrijfsfeest maken. Zo hebben wij voor een concurrerend tarief de nodige party- en pagodetenten in ons aanbod. Maar behalve dat, leveren wij ook tapinstallaties, plantenbakken, partyverlichting en nog veel meer. Wilt u weten wat de opties zijn op materiaalgebied? Kijk dan in op onze site naar ons materialenoverzicht of bel ons op. Wij zijn altijd bereid u alles te vertellen over materialen, prijzen en meer. Wilt u een geslaagd bedrijfsfeest? Dan moet u bij Your Choice Catering Purmerend zijn.

Bedrijfsfeest - meer informatie

Bel ons gratis telefoonnummer als u meer wilt weten of vul ons contactformulier in. Wij nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Onze prijsopgaven en adviezen zijn uiteraard gratis en vrijblijvend. Wij zijn er klaar voor!