Facebook    Twitter
Your Choice Catering Purmerend Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Rivierenlaan 217
1442 PH Purmerend
tel. 0299 - 744056
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Purmerend - Entertainment

Amusement, entertainment en catering gaan bij Your Choice Catering Purmerend hand in hand. Wij organiseren voor u het juiste entertainment bij elke gelegenheid, of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsopening of een babyborrel. Een feest zonder muziek is volgens ons geen feest, nietwaar? Een DJ, een clown, activiteiten, wij zorgen overal voor en maken daarmee uw feest helemaal compleet.

Entertainment - amusement voor iedereen

Your Choice Catering Purmerend verzorgt vermaak voor jong en oud. Uw wensen staan daarbij centraal, net zoals dat bij al onze cateringconcepten het geval is. Onze allround dienstverlening kent nauwelijks grenzen. Eten, drinken, materialen en entertainment, u kunt uw hele feest bij ons onderbrengen. Heeft u uw zinnen gezet op een speciale band of een apart duo? Of wilt u een activiteitenmiddag organiseren voor uw personeel? Misschien een look-a-like van die ene bekende Nederlandse zanger? Laat ons weten wat u wilt en wij maken het mogelijk!

Entertainment - aansluitend bij uw wensen

Iedere cateringvraag proberen wij zo goed mogelijk te beantwoorden. Aarzel dus niet om ons te vragen wat u wilt, want wij zijn niet snel verlegen om een antwoord. Your Choice Catering Purmerend beschikt over een enthousiast team dat altijd in de startblokken staat om u te voorzien van advies en service. Zowel wat betreft live muziek als voor wat betreft DJ's kunnen wij putten uit een groot netwerk. Wilt u een echte country & western band? Of liever een klassiek combo? Had u graag animatie voor de kleintjes? Wij leuken uw familiefeest of uw bedrijfsuitje op met precies het passende entertainment. Uw gasten zullen zich amuseren en u hoeft daar zelf nauwelijks iets aan te doen, want wij nemen u alles uit handen!

Entertainment - creatief en flexibel

Your Choice Catering Purmerend is een professioneel cateringbedrijf met hart voor uw feest. Wij stellen uw wensen centraal en gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat u nergens omkijken naar heeft. Goed luisteren naar de klant is de basis voor een perfect feest of event, waarbij op elk detail gelet wordt en alles klopt. Afspraken die wij met u maken, zijn in beton gegoten. Wij zeggen niet alleen wat we doen, we doen ook wat we zeggen!

Zonder deze instelling zou het niet gelukt zijn om in de afgelopen twintig jaar een cateringbedrijf op te bouwen dat tot de top behoort in Nederland. Ons relatienetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een enorm bestand en wij maken daar op een positieve manier gebruik van om u het best mogelijke aanbod te kunnen doen. Dat geldt niet alleen voor het entertainment aanbod, maar ook voor uw budget. Onze tarieven kunnen absoluut concurrerend worden genoemd en dat is in deze dure tijden nooit verkeerd, toch?

Bel of mail ons als u meer wilt weten. Wij nemen alle tijd voor u.

U belt gratis met 0800 4890 489 of u vult ons contactformulier in en u krijgt zo snel mogelijk een reactie.