Facebook    Twitter
Your Choice Catering Purmerend Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Rivierenlaan 217
1442 PH Purmerend
tel. 0299 - 744056
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Purmerend - Huwelijksfeesten

Your Choice Catering Purmerend staat al in de startblokken om van jullie huwelijksfeest een geweldig feest te maken. Wij zijn namelijk in alle opzichten gek op een mooi huwelijksfeest. Van het bruidspaar tot en met de mooi uitgedoste bruiloftsgasten; wij zeggen er zonder twijfel "ja" tegen! Het mooie voor jullie als bruidspaar is dat wij jullie alles uit handen nemen en geen losse eindjes laten liggen. Het moet voor jullie de dag worden waar jullie nog heel lang met plezier op terugkijken en dat maken wij zeer zeker waar!

Huwelijksfeesten met een extra mooi randje

Your Choice Catering Purmerend zorgt voor dat extra laagje glans over jullie grote dag. Uiteraard passen wij alles aan jullie wensen aan en bespreken we elk detail met elkaar. Het kan een stressvolle periode zijn, die aanloop naar jullie huwelijksfeest, maar als jullie ons in de arm nemen, hoeven jullie alleen nog maar de genieten. Geen stress, geen nachtmerries en geen vrees dat er iets mis zal gaan, wat willen jullie nog meer?

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Met persoonlijke aandacht voor jullie eigen stijl en voorkeuren zorgen we ervoor dat jullie huwelijksfeest precies wordt wat jullie ervan verwachten. En meer!

Bruiloften altijd uniek

Your Choice Catering Purmerend ziet elke bruid en iedere bruidegom als uniek en elke bruiloft is dat dus ook. We beseffen dat het voor een stel dat gaat trouwen waarschijnlijk de belangrijkste dag in hun leven is. Er zijn niet veel kansen om het over te doen, dus moeten wij alles in één keer goed doen. En daar kunnen jullie zeker op rekenen! Ondanks dat wij al twee decennia lang huwelijksfeesten organiseren, maken we er een punt van om telkens iedere trouwerij te benaderen alsof het de eerste is. We voelen ons persoonlijk betrokken bij elke stap die gezet wordt in aanloop naar jullie grote dag. Your Choice Catering Purmerend maakt een compleet draaiboek zodat we niets over het hoofd zien. We noemen onszelf geen weddingplanner, maar het scheelt niet veel! Zonder stress en zonder dat jullie zelf alles moeten regelen, kunnen jullie toeleven naar de trouwdag waar jullie van dromen. Wij garanderen jullie dat jullie nergens van wakker hoeven te liggen!

Huwelijksfeesten - we overleggen over elk detail

Your Choice Catering Purmerend overlegt met jullie over elk detail. Onze ervaring en expertise zijn dermate groot dat wij jullie kunnen adviseren op elk gebied. Entertainment, de locatie en de materialen; wij zorgen overal voor. Het voordeel voor jullie als bruidspaar is dat alles in één hand gehouden kan worden, wat het voor jullie veel overzichtelijker houdt. Niet alleen de planning maar ook het budget kunnen we zo samen met jullie beter bewaken. Transparantie in de communicatie en duidelijkheid in de afspraken, dat is de manier waarop wij gewend zijn te werken. En onze klanten waarderen dat blijkbaar. Hebben jullie bepaalde vragen of wensen? Laat het ons dan gewoon weten, want wij hebben op elke catering- en stylingsvraag wel een passend antwoord.

De trouwlocaties

In de afgelopen jaren wist Your Choice Catering Purmerend een groot scala aan bijzondere trouwlocaties te verzamelen, in heel Nederland. Romantische plekjes, afgezonderde plaatsen en plaatsen met grootse grandeur hebben wij in ons aanbod. Wil je op het strand trouwen? Of op je eigen voetbalclub? Geen probleem! Of toch liever op dat ene kasteel? Wij hebben de juiste locatie al gevonden. En als dat niet zo is, zoeken wij net zo lang totdat we hem wél gevonden hebben!

Wegens ruimtegebrek kunnen we hier niet alle trouwlocaties laten zien. Staat de locatie van jullie keuze er niet bij? Informeer dan vandaag nog en laat je verrassen wat wij voor jullie kunnen regelen.

Alvast een cadeautje

Mogen wij jullie bruiloft verzorgen? Dan geven we jullie alvast een cadeautje in de vorm van een lekker etentje met jullie getuigen of jullie ouders. Zo stappen jullie al meteen met het goede been in het huwelijksbootje, toch?

Bel gerust gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Wij verheugen ons op jullie!