Facebook    Twitter
Your Choice Catering Purmerend Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Rivierenlaan 217
1442 PH Purmerend
tel. 0299 - 744056
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Purmerend - Bedrijfscatering

Van bedrijfscatering hebben we bij Your Choice Catering Purmerend behoorlijk veel kaas gegeten. Wij zijn dus overal inzetbaar als het gaat om het regelen van bedrijfscatering voor ieder bedrijf en elke instelling. Dat varieert van af en toe een broodje, een warme maaltijd of een vergaderlunch, tot en met de exploitatie van uw bedrijfsrestaurant.

Structureel, incidenteel - bedrijfscatering op maat

Uw bedrijf of instelling heeft vast ook te maken met pieken en dalen in de drukte, net als wij. In de piekmomenten wilt u uw medewerkers en uw relaties kunnen voorzien van een energierijke maaltijd of een verkwikkende lunch. Your Choice Catering Purmerend is er op die momenten om uw mensen te voorzien van een smakelijke broodjeslunch, verse soepen en sappen en diverse andere versnaperingen. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die wij hebben, bel ons dan gewoon op en we doen u een scherp prijsaanbod op maat.

Bedrijfscatering die past bij uw vraag

Your Choice Catering Purmerend luistert goed naar u, onze klant, waarna we in onderling overleg bepalen met welk antwoord we uw cateringvraagstuk kunnen oplossen. We denken met u mee en leveren hoogstaande service op maat, op elk gebied. Is uw bedrijfsrestaurant toe aan een nieuwe impuls? Ons team is uitstekend toegerust om die te geven. Laat ons weten wat uw vragen zijn en we zorgen ervoor dat u de bedrijfscatering krijgt die past bij uw bedrijf.

Je bent wat je eet

Als je gezond en energiek eet, ben je energieker en fitter. Your Choice Catering Purmerend draagt daaraan bij door uw medewerkers een gezonde lunch of een evenwichtige warme maaltijd te presenteren. Even pauzeren en rustig genieten van een broodje, een soepje of een salade levert urenlang energie op. Energie die omgezet wordt in arbeidsproductiviteit en creativiteit. Dat klinkt toch goed, nietwaar? Bel of mail ons vandaag nog en wij maken samen met u een plan.

Voorbeeld dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • Divers assortiment broodjes, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder gezonde, vetarme varianten)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, karnemelk en sap
  • serviesgoed

Uiteraard is dit slechts één van de vele lunchvarianten die we voor u in ons aanbod hebben. Aarzel niet om contact met ons op te nemen met al uw vragen of opmerkingen. We doen u graag een vrijblijvend aanbod.