Facebook    Twitter
Your Choice Catering Purmerend Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Rivierenlaan 217
1442 PH Purmerend
tel. 0299 - 744056
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Purmerend - Wijnproeverijen

Met een wijnproeverij van Your Choice Catering Purmerend kunt u van uw feest een extra leuke happening maken. Your Choice Catering Purmerend verzorgt wijnproeverijen voor al uw privé gelegenheden of zakelijke bijeenkomsten. We beschikken over een meer dan vakkundige sommelier die een aantal geselecteerde wijnen voor u schenkt waar u en uw gezelschap onder het genot van een hapje, van kunnen proeven.

Wijnproeverij - passie

De tijd dat de Nederlander uitsluitend bier dronk, is al lang voorbij. Voor Your Choice Catering Purmerend is dat goed nieuws, want wij zijn gepassioneerde wijndrinkers en wijnschenkers. Wijn drinken is bij uitstek een sociaal gebeuren, vandaar dat wij een wijnproeverij bij voorkeur regelen voor een groepen. Met een wijnproeverij laten wij ook uw familiedag of personeelsfeest gegarandeerd slagen!

Wijnproeverij - met een hapje erbij

Wijn heeft niet veel opsmuk nodig, maar een hapje hoort er toch wel bij, vindt u niet? Een hartig hapje, tapas, wat fingerfoods, wat brood om de smaak te neutraliseren, wij zorgen voor het ideale wijn en spijs arrangement. Your Choice Catering Purmerend schenkt een serie smakelijke wijnen en serveeert daarbij dito hapjes waardoor u nog meer geniet van onze wijnproeverij. Bel of mail ons als u vragen heeft over ons aanbod en wij maken graag een offerte op maat voor u.

De 3 reeds samengestelde combi's van wijn en eten vindt u hier:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijnproeverij - over de wereld met wijn

Your Choice Catering Purmerend biedt u een reis dwars over de wereld aan met wijn. Het lukt onze sommelier keer op keer om een verrassende wijnproeverij te presenteren met wijnen uit alle windstreken. Niet alleen de bekende Europese wijngebieden worden aangedaan, maar er wordt ook uitgebreid stilgestaan bij wijnen uit de zogenaamde Nieuwe Wereld: Australië, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. En heeft u een speciaal wijnverzoek? Laat ons dat dan gewoon weten en we maken het mogelijk.

Wijnproeverij - wat kost het?

Wilt u uw feest nog leuker maken? Bel ons dan vandaag nog voor het regelen van een echte wijnproeverij. Houd rekening met een tijdsbesteding van ongeveer drie uur. Die tijd zal ongemerkt voorbijgaan, daar kunt u verzekerd van zijn. Voor de wijnproeverij betaalt u ongeveer € 20,00 per persoon, hetgeen uiteraard afhangt van wat u kiest aan spijsarrangement.

Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden. Bel of mail ons en wij heffen misschien binnenkort het glas met elkaar!