Facebook    Twitter
Your Choice Catering Purmerend Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Rivierenlaan 217
1442 PH Purmerend
tel. 0299 - 744056
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Purmerend - Bedrijfsopening

De opening van uw vernieuwde of zelfs helemaal nieuwe bedrijf vraagt natuurlijk om een feestelijk tintje. Met Your Choice Catering Purmerend zorgt u ervoor dat iedereen erbij kan zijn en bovendien dat u zelf de gelegenheid heeft om overal stressvrij van te genieten. U heeft nergens omkijken naar, want wij regelen uw bedrijfsopening van begin tot eind!

Bedrijfsopening - passend bij wat u wilt

Uw nieuwe onderneming is unie. Niet alleen voor u, maar ook voor ons. Ondanks dat wij ruimschoots ervaring hebben in het organiseren van bedrijfsopeningen, vliegen wij nooit op de automatische piloot. Your Choice Catering Purmerend bespreekt uitgebreid met u over uw wensen en stelt een draaiboek op waarin we precies vastleggen wat we afspreken. Onze werkwijze is zeer persoonlijk en onze betrokkenheid gaat veel verder dan alleen de hapjes en de drank. Bij ons geldt dat wij pas tevreden zijn als de laatste gast voldaan huiswaarts keert. En zelfs daarna nemen wij onze verantwoordelijkheid als het gaat om schoonmaak en opruimen. Heeft u voor de opening een partytent nodig? Of stylingelementen zoals bloembakken en verlichting? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Van buffet tot springkussen en van borrelhapjes tot een live band, wij draaien onze hand er niet voor om!

Bedrijfsopening - dienstverlening van de bovenste plank

Ons bedrijf staat bekend vanwege onze grote klantgerichtheid. Dienstverlening van de bovenste plank en een professionele instelling, dat zijn wij. Voor wat betreft onze cateringconcepten kunt u met onze alle kanten op. Borrelarrangementen en buffetten, maar ook walking dinners en barbecues, u noemt het maar op, wij regelen het. Your Choice Catering Purmerend is evenwel ook thuis in de wereld van het entertainment. We boeken net zo gemakkelijk een DJ, live act of kinderanimator voor uw opening. Samen met u bepalen wij uw wensenlijst en aan de hand daarvan gaan wij enthousiast aan de slag voor u. Zelfs een activiteitenprogramma of workshop kunnen wij voor u regelen.

Mocht u vragen hebben of wilt u weten wat uw specifieke bedrijfsopening gaat kosten? Beel of mail ons dan gewoon en wij vertellen u precies wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Bedrijfsopening in de traditie van het pannenbierfeest

Mooie tradities zoals de 'hoogste punt viering' die in de bouwwereld gebruikelijk is, vinden we bij Your Choice Catering Purmerend helemaal geweldig. Een 'hoogste punt' viering kunt u aangrijpen als gebeurtenis om uw klanten of uw eigen personeel te bedanken voor hun trouw en hun inzet. Wat denkt u bijvoorbeeld van een hoogste punt viering waarbij we uw gasten verrassen met erwtensoep, chocomel en pannenkoeken? Of nog zo'n oer-Hollandse kraker: een middagje "haring happen"? Ons team is creatief en inventief als het gaat om originele manieren om uw bedrijfsopening te vieren. Heeft u zelf nog originele ideeën en wilt u weten of wij dat voor u kunnen organiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we zetten alles op een rijtje voor u. U bent nergens toe verplicht!

Bel ons gratis nummer: 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons!