Facebook    Twitter
Your Choice Catering Purmerend Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Rivierenlaan 217
1442 PH Purmerend
tel. 0299 - 744056
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Purmerend - Private dinners

Private dinner - privé diner

Een chef die uw keuken overneemt, hoe mooi is dat? Een sterrenrestaurant bij u thuis, op uw bedrijf of bij vrienden? Your Choice Catering Purmerend kan die droom uit laten komen met onze privé diners. Met dit unieke cateringconcept heeft u goud in handen, want u scoort gegarandeerd punten bij uw thuisfront of bij uw zakelijke netwerk. Wat dacht u van een uniek cadeau voor uw dierbaren? Of een verrassing voor vrienden die het verdiend hebben? Dan is een private dinner een geschenk dat altijd in goede aarde valt!

Private dinner - maatwerk en persoonlijk

Your Choice Catering Purmerend levert met een private dinner maatwerk op de millimeter. Dus als u bij ons een private dinner reserveert, bent u verzekerd van een diner volgens uw eigen scenario. U bepaalt wat wij voor u koken en ook hoeveel gangen u wilt. Mocht u zich - als een echte durfal - over willen geven aan de keuze van de kok? Dan bevelen wij dat alleen maar aan. Spijt krijgt u daar gegarandeerd niet van!
Heeft u een voorkeur voor vlees? Of toch liever vis? Ook vegetarisch of veganistisch is bij onze kok geen probleem. De smaakbeleving die u en uw gasten zullen meemaken, is zeker voor herhaling vatbaar. Een private dinner smaakt altijd naar meer, dus u bent gewaarschuwd!

Menu inpressie        

Geweldig eten, goed gezelschap en aangename ambiance

Een professioneel team bestaande uit een kok en zijn keukenbrigade leggen u volledig in de watten. Your Choice Catering Purmerend bespreekt uitgebreid met u wat uw wensen zijn en wat uw budget is. Onze kok is een topper die niet alleen top eten maakt, maar er ook geanimeerd over kan vertellen. Zijn kennis over ingrediënten, kookwijzen en recepten zal hij tijdens het private dinner graag met u delen. Zo geniet u niet alleen van smaak en geur, u leert er ook nog iets van!

Private dinners - zinnenstrelend

Een sterrendiner bestaat niet alleen uit eten dat van de beste kwaliteit is, maar de bijkomende zaken zijn ook belangrijk. Wij zorgen voor een mooi aangeklede tafel, een perfect opgediend menu en een sfeer die precies past bij het gezelschap en de locatie. Wilt u ergens genieten van uw private dinner waar niet direct een keuken beschikbaar is? Dan nemen wij de ontbrekende kooktoestellen en andere spullen gewoon met ons mee. Het bestek, de borden, de glazen, die zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen. En misschien nog wel het allerbeste nieuws? Wij zorgen dat na afloop alles weer glanzend schoon en opgeruimd wordt!

Wat kost een private dinner?

Een private dinner is ultiem genot voor mensen waar u graag mee tafelt. Vandaar dat wij een private dinner dan ook in principe bereiden voor groepen vanaf acht personen. Heeft u een kleiner groepje in gedachten. Ook dat is mogelijk. Onze kok komt ook dan graag bij u koken voor een bedrag vanaf € 500,00. Voor dat bedrag heeft u de avond van uw leven en uw gasten aan tafel ook. Het aantal gangen, de gerechten, de aankleding, dat bepaalt u verder allemaal zelf.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Zo heeft een private dinner twee positieve kanten: u geniet en u doet iets goeds voor een ander. Geen reden om nog langer te wachten met reserveren dus!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.