Facebook    Twitter
Your Choice Catering Purmerend Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Rivierenlaan 217
1442 PH Purmerend
tel. 0299 - 744056
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Purmerend

Buffetten

Met een buffet van Your Choice Catering Purmerend maakt u altijd een goede keuze. Wij stellen buffetten samen die precies aansluiten bij elk feest en iedere gelegenheid. Met een buffet van onze hand slaat u de plank nooit mis, ongeacht welk feest u te vieren heeft en ongeacht hoe groot uw budget is. Met de selectie aan standaardbuffetten die wij hebben uitgezocht, hebben we het u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Heeft u een personeelsuitje, familiedag, trouwdag of een ander event gepland hebben, dan zorgen wij voor het beste buffet!

Buffetten - u loopt er vaker dan één keer langs!

Your Choice Catering Purmerend maakt buffetten waar u vaker dan één keer langsloopt. Het aanbod is zo groot en het ziet er allemaal zo lekker uit, dat u niet weet wat u eerst wilt. Warm, koud, allerlei rauwkost en salades, brood, aardappelgratin, te veel om op te noemen. De schalen en de spiegels zijn niet alleen overvol, het smaakt ook nog om van te watertanden. En heeft u hulp nodig bij het opdienen van de gerechten? Daar hebben wij uitstekend personeel voor in dienst.

Buffetten - zoveel keus

De keuze die u heeft waar het onze buffetten betreft, is ongelooflijk groot. De producten die wij gebruiken zijn hoogwaardig en bovendien maken wij van alle schotels en spiegels ware kunstwerkjes. Zo bent u ervan verzekerd dat iedereen aan zijn trekken komt en er niemand met honger het feest verlaat. Wilt u iets aanpassen of wijzigen? Geen probleem, u kunt ons altijd uw wensen kenbaar maken.

Klik hier op onze buffetpakketten en bekijk ons verrassend grote aanbod:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Your Choice Catering Purmerend houdt van het verwennen van de gast. Dat zit nou eenmaal in onze bedrijfscultuur. En de rekening? Daarover zijn we meer dan helder: onze buffetten kosten precies het bedrag dat wij hier laten zien, dus inclusief BTW en schoonmaakkosten. Bovendien leveren wij bij onze buffetten het servies en bestek als extra service bij de prijs inbegrepen. En het opruimen en de vaat na afloop is ook voor onze rekening. U ziet: u hoeft alleen maar te zorgen dat u ons laat weten wat u wilt en vervolgens hoeft u alleen nog te genieten van alle voorbereidingen van uw feest. En van het feest zelf natuurlijk!

Wilt u meer weten? Bel of mail ons en u krijgt een passend advies of een offerte die u verder nergens toe verplicht.

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Wij laten zo snel mogelijk van ons horen!