Facebook    Twitter
Your Choice Catering Purmerend Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Rivierenlaan 217
1442 PH Purmerend
tel. 0299 - 744056
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Purmerend - Recepties

Een goed georganiseerde receptie is het ultieme visitekaartje van elk cateringbedrijf. En Your Choice Catering Purmerend staat bekend om het regelen van recepties die helemaal top zijn! Heeft u iets te vieren? Dan is een receptie al snel het meest voor de hand liggende concept. Bij een bruiloft, een jubileum of een afscheid is een receptie het geëigende middel om iedereen de gelegenheid te geven de felicitaties of de goede wensen over te brengen. Niet alleen nemen wij u alles uit handen, wij zorgen er ook voor dat al uw gasten zich welkom en gastvrij onthaald weten.

Recepties - cateringarrangementen

Your Choice Catering Purmerend heeft diverse receptie arrangementen voor u in het assortiment. We zijn gewend mee te denken met iedereen die iets te vieren heeft, dus ook met u!. Vanaf het intake gesprek tot en met de laatste gast die vertrekt, staan wij u terzijde bij alle aspecten van uw receptie. Uiteraard mag bij geen enkele receptie het lekkere hapje en het koele drankje ontbreken, vandaar dat we alvast een aantal receptie pakketten voor u hebben geselecteerd. Heeft u andere wensen ten aanzien van wat wij te bieden hebben? Laat het ons weten en we passen een en ander aan uw verzoek aan. Maatwerk en persoonlijk contact zijn onze specialiteit!

Ons receptie arrangementen overzicht:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Receptie met een plus

We zijn een bedrijf met ruim zeventig vestigingen in heel Nederland en een staat van dienst die twintig jaar terug gaat in de tijd. Dat maakt ons een cateringpartner die u kan voorzien van alle vakkennis en expertise op het gebied van receptie catering en styling. Mocht u nog andere zaken nodig hebben behalve smakelijke hapjes en een lekker drankjes, dan kunt u ook bij ons terecht. Zo kan Your Choice Catering Purmerend ook allerlei materialen en attributen aan u verhuren tegen een zeer scherp tarief. Te denken valt daarbij aan spreekgestoeltes, een geluidsinstallatie, een podium, verlichting en diverse stylingartikelen. Voor het serviesgoed en het bestek dat hoort bij uw borrelarrangement hoeft u uiteraard niets extra's te betalen, net als voor de afwas na afloop.

Materialen        

Professionaliteit en efficiency staan bij ons bedrijf net zo hoog in het vaandel als persoonlijke betrokkenheid en aandacht. Wij maken uw receptie een belevenis waar u nog heel lang met plezier op terugkijkt. Vraag ons vandaag nog naar eventuele prijzen en naar de mogelijkheden. We verheugen ons op u!

Actie - drankenarrangement

De dranken vormen tijdens een receptie een speciaal onderdeel. Iedereen wil namelijk kunnen toosten met zijn of haar favoriete drankje. Daarom maken we het u bij Your Choice Catering Purmerend extra eenvoudig door u een actieprijs aan te bieden voor ons zogenaamde 'Onbeperkt Hollands Assortiment' . Voor een ongelooflijk laag tarief van € 7,50 per persoon voor een drie uur durende receptie, kunnen uw gasten onbeperkt genieten van de drank van hun keuze. Zo weet u vooraf precies wat u kwijt bent, dat is wel zo duidelijk!

Drankenarrangement        

Receptie - een warm welkom

Your Choice Catering Purmerend wil dat iedereen zich gastvrij onthaald weet. Wij zorgen ervoor dat iedereen een warm welkom wacht met een glaasje bubbels om het ijs te breken. Vanaf het moment dat u ons de opdracht geeft om uw receptie te organiseren, heeft u nergens meer omkijken naar, behalve naar uw gasten. We verzekeren u van een gezellige, bruisende receptie die loopt als een trein!

Meer weten over onze receptie mogelijkheden? Ons team kijkt uit naar uw telefoontje!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.